Particulier

Gaat u verbouwen? Of heeft u een nieuw huis aangeschaft? Neem dan snel contact op met Tuip Tegelzetters voor een concurrerende prijs. Wij zijn gespecialiseerd in onderstaande werkzaamheden en zorgen dat u geen zorgen heeft bij het tegelwerk van uw verbouwing.

Ons visitekaartje is kwaliteit gekoppeld aan een hoge snelheid en dat werkt uiteindelijk door in uw portemonnee. Naast het reguliere tegelwerk kunnen wij voor zéér scherpe tarieven ook de tegels leveren. Natuurlijk hoort daar ook een stuk advies bij, mits u dit op prijs stelt.

Onze werkzaamheden zijn globaal in te delen in de volgende categorieën. Toch komt het erop neer dat wij ons werk vakkundig, flexibel en snel doen.

Vloeren tegelen

Dit is onze kracht. Op jaarbasis leggen wij zo'n 50 tot 60 vloeren. Of het nou gaat om huiskamervloeren of badkamers, wij leggen ze in alle soorten en maten. Tot grote tevredenheid van onze klanten klaren wij meestal binnen één dag de klus. Heeft u de vloerverwarming nog niet geregeld? Dat kunt u met een gerust hart ook bij Tuip Tegelzetters neerleggen.

Aarzel niet om even contact met ons op te nemen voor een offerte en bel 06-53236909. (Tom)

Badkamers tegelen

Natuurlijk komen wij vooral voor het tegelwerk, maar als u geen omkijken wilt hebben naar uw badkamer, nemen wij graag de complete werkzaamheden voor u over. Van het spuitwerk tot het ophangen van uw wc, ons netwerk biedt uitkomst. Voordeel is dat wij dan zeker weten dat alle fases perfect afgewikkeld worden, waardoor elke specialist zijn werk kan doen. Dit voorkomt vertraging en dat scheelt tijd, ergernis en geld.

Wilt u gelijk weten wat het u gaat kosten? Bel dan Tom Tuip: 06-53236909.

Of vul ons contactformulier in.

Contact

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.