Over ons

 
 

Wie zijn wij?

 

Tuip Tegelzetters is gefuseerd naar Tegelcombinatie. Johan Plat, Frank Koning en Tom Tuip Tegelzetters zijn een samenwerking aangegaan. Om aan de grote vraag van aannemers en klanten te voldoen hebben ze besloten om het groter aan te pakken. Omdat er in de tegelwereld een  tekort aan vakmensen is ontstaan en ze als zzp-er steeds vaker nee moesten verkopen hebben ze de handen in 1 geslagen zodat ze wat flexibeler zijn en de grotere projecten ook kunnen aannemen en uitvoeren.

Omdat ze alle 3 in verschillende facetten van de bouw werkzaam zijn kunnen ze echt alles maken. Zo is Johan al jaren in het hoog segment, luxe tegelwerk bezig. Samen met z’n vader zijn ze de vaste partner voor veel showrooms om de meest luxe badkamers uit te voeren. ‘Het is natuurlijk heel bijzonder om met je vader samen te werken. Af en toe kunnen we elkaar wel vermoorden’ lacht Johan. ‘Maar we zijn verschrikkelijk goed op elkaar ingespeeld en vinden altijd weer een uitdaging om de mooiste dingen te mogen maken voor klanten’. Door de nauwkeurigheid en goede omgang met klanten zijn ze een onmisbare schakel voor veel aannemers.

Frank is een echte liefhebber van het vak. Elke dag is weer een feest om aan het werk te gaan. Voor elk type tegel en voor elke klant gaat hij met een lach op z’n gezicht de deur uit. Hij is veelal werkzaam in de binnenstad van Amsterdam, Haarlem en Utrecht.  ‘In de huizen en panden in steden kom je toch vaker excentrieke mensen tegen die vaak aparte keuzes voor tegels hebben. Dat vind ik toch een stuk uitdagender dan het nieuwbouw werk waar vaak voor dezelfde badkamer en tegel gekozen wordt.

Tom was er al snel achter dat hij het liefste werkt op tegelvloeren. Supermarkten, autogarages, winkels of particuliere vloeren. ‘Een vloer is toch het belangrijkste deel van een huiskamer. Ik heb inmiddels honderden vloeren gelegd dus ik kan mensen inmiddels heel goed adviseren wat ze wel of niet moeten doen’. Om mensen nog beter te kunnen helpen zijn ze ook tegels gaan verkopen. ‘Het laten leveren en leggen van vloeren levert veel voordeel op voor de klant. Omdat we de vloer al leggen hoeven we verder niet veel te verdienen aan de tegel. Zo krijgt de klant een hele mooie prijs en de garantie op een prachtige vloer’ zegt Tuip. Via www.vloertegelsvolendam.nl Kunnen mensen een kijkje nemen wat ze zoal aanbieden en kan met een simpele aanvraag snel berekend worden wat een vloer gaat kosten.

 

Naast het tegelen hebben de mannen een gezamenlijke hobby. Namelijk het bourgondische leven. Daarbij heeft Johan nog een passie voor barbecueën. ‘Dat komt natuurlijk heel goed uit bij onze bedrijfsfeestjes’. Zeggen ze lachend. Omdat we jarenlang als zzp-er aan het werk zijn geweest is dat een belangrijke bijkomstigheid. Elke week wordt op vrijdag even de week doorgenomen, wat heel goed is voor het team proces.

Deze mannen kunnen dus eigenlijk elke klus aan, of het nu gaat om een kleine vloer of een groot kantoorgebouw. Voor meer informatie of een scherpe offerte, ga naar de contactpagina of bel direct 06-53236909. Op www.tegelcombinatie.nl is  nog meer informatie te vinden over het bedrijf. En op de Instagram pagina zijn veel lopende en reeds opgeleverde projecten te zien van Tegelcombinatie.

 

 

Waarom Tuip?

Waarom zou u voor Tuip Tegelzetters kiezen?

Kwaliteit: Elke klus, groot én klein, badkamer of vloer, wordt aangepakt om er het beste uit te halen. Dit zit in ons bloed en onze perfectionisten willen dan ook niet anders dan het beste. Het beste bewijs daarvoor wordt geleverd door tevreden opdrachtgevers die vaak terugkomen voor andere opdrachten.

Flexibiliteit en snelheid: Het gebeurt maar al te vaak dat het nét even anders moet. Een klus die sneller af moet dan gepland, een wc die bij nader inzien toch zwart in plaats van wit gelegd moet worden, noem het maar op. Bij Tuip Tegelzetters is niets ons te gek.

Afspraak is afspraak: als wij iets beloven of zeggen dat we iets doen, dan doen we het ook. Deze mentaliteit kost ons soms energie, maar levert net dat beetje extra. U kunt ons erop aanspreken als dat niet zo is.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.