Onlangs opgeleverd

Hier treft u een aantal projecten die Tuip Tegelzetters naar grote tevredenheid van de klant heeft gerealiseerd.

Wie zijn wij?

 

Tuip Tegelzetters bestaat uit een aantal vaste medewerkers en een netwerk van andere zzp-er´s. De basis bestaat uit de oprichter Tom Tuip en 2 familieleden. Beiden leerden het vak in theorie op school en in daarna in de praktijk bij een aantal ervaren specialisten. Hierdoor beheersen ze beiden alle tegeltechnieken en weten zij op iedere vraag antwoord.

Tom Tuip was op het voetbalveld van zowel de FC als de amateurs van Volendam een groot talent. Als spelverdeler had hij vaak een belangrijke rol in de teamprestaties en met vrije trappen heeft hij nog steeds een naam. Blessures gooiden echter roet in het eten en de hoofdklasse bij de zaterdagamateurs was zijn eindstation.

Tom houdt van gezelligheid. In de plaatselijke cafés heeft hij een grote vriendenkring opgebouwd en al snel hielp dit ook in de bouwwereld. Toen hij bij Tegelzetbedrijf K+S begon, was hij nog leerling, maar de heren hadden al snel door dat Tom meer kon. Hij mocht zelfstandig projecten uitvoeren. Drie jaar daarna volgde het ondernemerschap en de opgedane contacten werden steeds meer uitgebreid.

Tom over tegelzetten: ‘Het geeft me veel voldoening om mensen blij te maken met hun tegelwerk. Het leuke is dat je als tegelzetter de boel altijd mooi komt maken. Daarnaast maken wij er vaak een wedstrijd van om beter en sneller dan een ander te zijn. Als iemand zegt ‘dit kan niet of dit doen we niet’, dan moeten ze ons even bellen.

Hobby’s van Tom: gitaar spelen in een Volendamse band, zie ook www.almostfamous.nl en uitgaan. 'Mijn broer Dirk zei 'je moet een site starten. Sinds ik hem heb, krijg ik wel erg veel leuke reacties.'

 

'We zijn eigenlijk een beetje gek, want elke dag steken we elkaar aan om het nog beter te doen. Dankzij ons uitgebreide netwerk in Volendam, kunnen we samen met andere ZZP-ers ook grote klussen makkelijk aan.'

Deze mannen kunnen dus eigenlijk elke klus aan, of het nou gaat om een kleine vloer of een groot kantoorgebouw. Voor meer informatie of een scherpe offerte, ga naar contact of bel direct 06-53236909.